Прием

EasyDNNBlockBuilder

Прием

За учебната 2021 – 2022 година училище Дени Дидрò приема ученици за подготвителен (5 и 6 годишни) и първи клас. За нас е удоволствие да отговорим на всички въпроси, които Ви вълнуват относно приема и цялата училищна организация. Ще очакваме Вашите запитвания на посочените за контакт телефон и имейл.

Условия за прием

В училище Дени Дидрò могат да бъдат записани всички деца, независимо от тяхната националност, религия, етническа принадлежност, пол или умения. В нашето училище децата не се явяват на тестове за училищна готовност или наблюдение от психолог. Срещата с родителите е достатъчна, за да преценим нагласите и дали споделяме общи разбирания за възпитанието и обучението на детето, така че да бъдем максимално полезни за неговото пълноценно развитие в училище. Родителите, които кандидатстват за училище Дени Дидрò, споделят училищната култура и ценностна система. Осъзнават своята основна роля и отговорност за грижата и възпитанието на детето. Отделят голяма част от времето си за семейството. Възпитават детето в неконсуматорско отношение, толерантност, уважение и грижа за хората и природата. Търсят приятелска и творческа среда, в която децата да разгърнат своите заложби и да израснат с увереност, че са ценени и че техните мисли, чувства и действия са от значение. Осъзнават, че училището е общност, в която се изграждат трайни взаимоотношения на приятелство и партньорство. Включват се активно в живота и развитието на детето, като си сътрудничат с учителите чрез постоянна обратна връзка.

Прием

Семействата, които се интересуват от училище Дени Дидрò, е необходимо да попълнят и изпратят онлайн формуляр. След изпращане на заявлението, родителите получават покана за среща с директора на училището.

Такси

Училищната такса включва целодневно обучение за 10 месеца, с включени учебници и пособия. Училище Дени Дидрò осигурява собствен транспорт и разнообразно хранене, което се приготвя на място в училищната кухня. Таксите за храна и транспорт се заплащат отделно от такса обучение.


Лятна програма по Английски езикПоради големия интерес към летните занимания, в училище Дени Дидрò организираме Лятна програма по Английски език и за по-големите деца на възраст от 7 до 15 години.

 

Чуждестранни преподаватели ще обучават целодневно децата от 5 юли до 27 август 2021 г, като основен фокус ще се постави на speaking и writing уменията. Програмата включва и 2 часа спортни занимания ежедневно.

 

Таксата за седмица е в размер на 250 лева, като в нея са включени транспорт (от/до гр. София, бул. Тодор Александров 26, с час на тръгване 08:15 и час на връщане 17:00) и храна. При четириседмично посещение на летните занимания, таксата е 750 лева за този период.

 

Можете да запишете Вашето дете, както за цялата Лятна програма по Английски език, така и за избран от Вас период, като попълните формата за контакт или се свържете с нас на телефон 02/8135 808. 

Лятна програма за 8 седмициУчилище Дени Дидрò организира Лятна целодневна програма за деца на възраст от 5 до 10 години с продължителност от 5 юли до 27 август 2021 г.


Избрали сме осем, различни за всяка седмица, теми, включени в летните занимания: “Галактически приключения”, “Дълбините на морското дъно”, “Природни феномени”, “Праисторически епохи”, “Разходка в Джунглата”, “Изобретенията сред нас”, “На сцената” - Театър и кино, “Аз съм журналист” - Телевизия и радио.На децата им предстоят вълнуващи посещения на много музеи, Зоопарк, Ботаническа градина, Киноцентър Бояна, както и среща с журналист, който ще ги мотивира за техния първи репортаж.


Организиран е превоз от/до гр. София, бул. Тодор Александров 26, с час на тръгване 08:15 и час на връщане 17:00. Осигурена е и храна за всички деца. Таксата за седмица е в размер на 250 лева, като в нея са включени транспорт, храна, посещения на музеи. При четириседмично посещение на летните занимания, таксата е 750 лева за този период.


Можете да запишете Вашето дете както за цялата Лятна програма, така и за избран от Вас период, като попълните формата за контакт или се свържете с нас на телефон 02/8135 808.


Заради многобройните запитвания за Лятната целодневна програма има запълване на места за определени седмици, в съответните възрастови групи за 5-7 и 8-10 годишни деца. Моля, за повече информация, свържете се с нас на телефон 02/8135 808.