Занималня

EasyDNNBlockBuilder

Занималня

В сградата на Училище Дени Дидрò се организира Занималня за ученици от първи до четвърти клас, независимо кое държавно училище посещава детето.

Дейностите започват всеки делничен ден от 14:00 и приключват в 16:30 часа. Групите са обособени до 10 деца, а дневната програма включва: съдействие при усвояване на уроците от учебния материал и подготовка на домашните работи - пет учебни часа седмично за самоподготовка, по два учебни часа за Английски език, Математика, Плуване, Физическо възпитание и спорт и по един учебен час за Философия за деца и Музика и танцово изкуство.

Една от основните цели в Занималнята на Училище Дени Дидрò е децата постепенно да изградят навици за самостоятелно учене, както и това спортът да бъде част от тяхното ежедневие.

В часовете по Английски език учениците ще изучават езика чрез приказки, истории и индивидуален подход. С помощта на множество езикови ситуации и игри, децата постепенно ще обогатят своя речников запас и ще възпроизведат наученото.

В часовете по Математика децата ще решават логически задачи и ще се занимават с приложна математика. За учениците, които срещат затруднения в училище, ще бъде отделено индивидуално внимание и материала ще бъде поднесен по подходящия за тях начин.

За развиване на двигателната култура на децата, в програмата са предвидени часове по Плуване, Физическо възпитание и спорт и Музика и танцово изкуство.

В часовете по Философия за деца ще бъдат развити аналитичното и критично мислене на децата, както и техните уменията за водене на дискусия.

Всяко дете може да бъде записано за минимум един месец, като таксата е в размер на 500 лева, местата са с ограничен брой.  В таксата са включени материали и пособия, които децата ще използват, както и осигурена следобедна закуска.

Организиран е превоз от/до гр. София, бул. Тодор Александров 26 (Централно управление на ПроКредит Банк), с час на тръгване 13:30 и час на връщане 17:30.

При желание децата могат да се възползват и от обяд. 

Таксите за обяд и транспорт се заплащат отделно от месечната такса.

Можете да запишете Вашето дете за Занималня в Училище Дени Дидрò, като попълните формата за контакт или се свържете с нас на телефон 02/8135 808.